Τελευταία άρθρα

Quality since 1985.

Σε ποιους απευθύνεται το Τάι Τσι Τσουάν;

Tο Τάι Τσι Τσουάν, λόγω της χαλαρής και απαλής του κίνησης, μπορεί να ταιριάξει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σωματότυπου και φυσικής κατάστασης, ενώ δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου εξοπλισμό και η εξάσκηση σε αυτό μπορεί να γίνει ελεύθερα στη φύση ή σε κλειστούς χώρους.

Απευθύνεται, ωστόσο, κυρίως σε όσους επιθυμούν να ασκηθούν ολοκληρωμένα και αρμονικά, με φιλικό προς το σώμα τους αλλά και τη φυσική τάξη των πραγμάτων τρόπο. Λόγω των μεγάλων ωφελειών του Τάι Τσι Τσουάν στην υγεία,  προσελκύονται σε αυτό άτομα που έχουν ως στόχο να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την υγεία τους, ενώ λόγω της έμφασης που δίνει στη συγκέντρωση του νου και τη συνεχή αυτοπαρατήρηση κατά τη διάρκεια της άσκησης, προσελκύει επίσης ανθρώπους με ανήσυχο και ευρύ πνεύμα, όλων των ηλικιών, που ψάχνουν για κάτι ουσιαστικό, χρήσιμο, βαθύ και διαφορετικό.

Τέλος, στο Τάι Τσι Τσουάν προσελκύονται επίσης άτομα που ενδιαφέρονται για την  ανάπτυξη σε πολύ υψηλό βαθμό σωστής και εξελιγμένης κίνησης  (χορευτές, ηθοποιοί, αθλητές κλπ),  καθώς και άτομα από διάφορα εξωτερικά/σκληρά στυλ πολεμικών τεχνών που αισθάνονται την ανάγκη, μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης, να ασχοληθούν με κάτι βαθύτερο.