Τελευταία άρθρα

Quality since 1985.

ΧΩΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ

ΟΑΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ: Η βάση του Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου βρίσκεται στο πανέμορφο ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών) και συγκεκριμένα στο  Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (Είσοδος Στ΄), σε μία ευρύχωρη αίθουσα 600τετραγωνικών μέτρων, με όλες τις ανέσεις.

Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ καλή, αφού μπορείτε να έρθετε μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 10Β αν έρχεστε από Αεροδρόμιο και 10 αν έρχεστε από Ελευσίνα), της Λ. Κηφισίας, της Λ. Κύμης αλλά και του ΗΣΑΠ.

Το Ποδηλατοδρόμιο είναι το γήπεδο του οποίου την οροφή κοσμεί η μικρή στέγη Καλατράβα. Είναι πολύ εύκολο να το βρείτε, αφού δεσπόζει σε όλο το σύμπλεγμα του Ολυμπιακού Σταδίου, από όπου κι αν έρχεστε. Είναι το πρώτο γήπεδο που συναντάτε ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κύμης και το τελευταίο ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κηφισίας. Η είσοδός του βρίσκεται από τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και βρίσκεται ακριβώς στο δεύτερο άνοιγμα του διαζώματος, όπως έρχεστε από τη Λ. Κύμης (Είσοδος Στ΄).

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Μόλις μπείτε από την κεντρική πόρτα του Ποδηλατοδρομίου (Είσοδος Στ΄) με το αυτοκίνητό σας (υπάρχει τεράστιο πάρκινγκ), θα πρέπει να στρίψετε αριστερά και να σταθμεύσετε στο τέλος του πάρκινγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου.

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: Μόλις βγείτε στον σταθμό της Ειρήνης θα δείτε το Ποδηλατοδρόμιο ευθεία μπροστά σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε  προς τα εκεί και να περάσετε από έναν δρόμο ανάμεσα από το Ποδηλατοδρόμιο και το Κολυμβητήριο (ο δρόμος περνάει πιο κοντά στο Κολυμβητήριο), ώστε να βρεθείτε από την μπροστινή πλευρά του Ποδηλατοδρομίου, προς τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και στο επίπεδο του πάρκινγκ. Εκεί, μόλις φτάσετε στο πρώην φυλάκιο των σεκιούριτυ θα πρέπει να στρίψετε δεξιά και να διασχίσετε όλο το πάρκινγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου,

Στην Ελληνική Ακαδημία Γου Τάι Τσι Τσουάν, στο ΟΑΚΑ,  διδάσκει ο Επικεφαλής Εκπαιδευτής της Ακαδημίας, Διονύσης Τσετσέλης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

210 6837063, 210 2840588

info@taichichuan.gr